Geometar "AGB Đoković"

Preduzeće za promet nekretninama i geodetski biro „ĐOKOVIĆ“ osnovana je 01.06.2004.godine i kao takva pretežno se bavi poslovima iz oblasti geodezije, geodetskim premerom terena, snimanjem objekata, snimanjem vodova, omeđavanjem parcela, izradom situacionih planova, izradom katastarsko-topografskim situacijama, parcelacijama, legalizacijama ozakonjenjem objekata, projektima izvedenog stanja, uknjižbama nepokretnosti, izradom raznih projekata obeležavanja, katastarskom i primenjenom geodezijom, projektima plana preparcelacije i sl.

AGB “Đoković” još u svojoj ponudi ima i usluge iz oblasti prometa nekretninama, pribavljanje dokumentacije za prevod i prenos, izradu poreskih prijava i provođenja istih kroz Poreske uprave , kao i uknjižbu u službama za katastre nepokretnosti širom Srbije.

AGB „ĐOKOVIĆ“ trenutno ima dvanestoro zaposlenih, koji će vam svojom stručnošću pomoći da što brže i što jednostavnije dobijete potrebne informacije u vezi vašeg zahteva-usluge koju pružamo, da zajednički prikupimo sve potrebne informacije. Garantujemo najbržu realizaciju.

Poslovne prostorije i sedište firme nalaze se u Bulevar Tanaska Rajića 3 I sprat, 32000 Čačak, Republika Srbija.

AGB “Đoković” trenutno ima desetoro zaposlenih, koji će Vam svojom stručnošću pomoći da što brže i što jednostavnije dobijete potrebne informacije u vezi vašeg posla,da zajednički prikupimo sve potrebne informacije i garantovano najbržu realizaciju.

Knjigovodstvene poslove vodi računovođa Tresač Olgica.

Mi smo preduzeće koje vam na jednom mestu može pružiti kompletnu uslugu. Na primer: „ … da pre podne izmerimo plac, izvršimo provere u svim službama, uradimo isti dan prevod kod notara, i predamo predmet za uknjižbu u katastru i to sve za 1 dan“.

Provođenje i dobijanje raznih rešenja kroz ostale službe se čeka određeni period. Preduzeće poseduje savremenu opremu za merenje terena, obeležavanje visina tačaka, postavljanje zadatih platoa, snimanje korita reka i licencirane programe za obradu i predaju podataka nadležnim službama.

Posetite nas i uverite se u našu poslovnost. Rad sa stankama je od 8 do 10 časova, svakog radnog dana. Obavezno zakazivanje na telefon.

Radno vreme: 07.00 - 15:00h

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sedište

  • Bulevar Tanaska Rajića 3
    32000 Čačak, I sprat

Kontakt

  • 032 341 744
  • 060 040 11 40
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vreme

Pon-Pet: 07:00-15:00h
Sub-Ned: Zatvoreno

Brojač poseta

Articles View Hits
512530