Dobrodošli na našu internet prezentaciju!

Ukratko o nama

Osnovna delatnost Preduzeća su poslovi iz oblasti geodezije, projektovanja, izrade projektne dokumentacije, izrada projekata geodetskog obeležavanja, katastarskih planova, projekata parcelacije, izvođenja građevinskih radova, izrada projekata izvedenog stanja za potrebe ozakonjenja, adaptacija objekata, konsultanske usluge u građevinarstvu i dr.

Preduzeće trenutno ima 12 zaposlenih lica,od toga pet geodetske struke, jedno arhitektonske struke, jedno pravne struke, jedno ekonomske struke i četiri zaposlena na opštim-administrativnim poslovima. Sedište firme je u Čačku u Bulevaru Tanaska Rajića broj 3. I sprat

Za sve usluge koje pruzamo imamo potrebne licence i sertifikate. Imamo stalnu tendenciju rasta firme,razvijamo se i poslujemo iz sopstvenih prihoda, otvaramo nova radna mesta i zapošljavamo mlade ljude.

Finansijski pomažemo razvoj sporta u dva kluba. Učesnici smo mnogih dobrotvornih akcija. Dobitnici smo mnogih nagrada i priznanja kao društveno odgovorna firma. Imamo izuzetnu saradnju sa kolegama iz privatnog geodetskog sektora i sa dobavljačima geodetskih instrumenata.

Biznis plan za 2016-tu godinu je otvaranje još dve poslovnice i to jedne u Beogradu i jedne u Kovinu.

Poslujemo 12 godina na teritoriji Republike Srbije i svojim klijentima se zahvaljujemo na ukazanom poverenju.

Slogan naše firme je „ZA SVET PO NAŠOJ MERI“

Sedište

  • Bulevar Tanaska Rajića 3
    32000 Čačak, I sprat

Kontakt

  • 032 341 744
  • 060 040 11 40
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vreme

Pon-Pet: 07:00-15:00h
Sub-Ned: Zatvoreno

Brojač poseta

Articles View Hits
512398